Βήματα Κατασκευής Ιστοσελίδας

Βήμα 1ο

Αρχικά ερχόμαστε σε επαφή και συζητάμε μαζί σας για την λειτουργικότητα και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Στο σημείο αυτό μας λετε συνοπτικά για ποιον σκοπό προορίζεται η ιστοσελίδα καθώς και τις επιθυμίες σας. Στην συνάντηση αυτή μπορεί να χρειαστεί να γίνουν κάποιες λεπτομερείς ερωτήσεις οι οποίες όμως είναι σημαντικές ώστε η ιστοσελίδα να κατασκευαστεί με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς. Αν θέλετε μερικές ιδέες δείτε στο τι μπορεί να περιέχει μια ιστοσελίδα.

Βήμα 2ο

Μας δίνετε το κατάλληλο υλικό (όπως κείμενα, εικόνες, γραφικά, λογότυπο) το οποίο θέλετε να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας σε ηλεκτρονική μορφή κατά προτίμηση. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε το υλικό αυτό συγκεντρωμένο ώστε η κατασκευή της ιστοσελίδας να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

Βήμα 3ο

Ξεκινάμε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας την οποία θα μπορείτε να βλέπετε κατά την διάρκεια της εξέλιξής της και να επισημαίνετε τροποποιήσεις και βελτιώσεις ώστε να συμφωνεί ακριβώς με τις δικές σας ανάγκες.

Βήμα 4ο

Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας έχει ολοκληρωθεί οπότε σε επικοινωνία πάντα μαζί σας επιλέγουμε και καταχωρούμε το domain σας (εφόσον δεν έχετε κάποιο), ανοίγουμε τους email λογαριασμούς και καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo, MSN, Pathfinder και άλλες.
Copyright @ 2008-2024 IntelSoft | Κατασκευή ιστοσελίδων, εφαρμογές λογισμικού